Freelance SEO bij DataSpinners betekent 'big site SEO': u huurt tijdelijk een ervaren SEO specialist met een flinke dosis ervaring en technische bagage.

Wat is 'big site SEO'? Het is onmogelijk om een precieze definitie van een 'big site' te geven: grote bezoekersaantallen, heel veel pagina's, een complexe organisatie, actief in veel landen … Dat laten we in het midden: u weet zelf heel goed of uw website 'big' is.

Maar wat al deze sites echter met elkaar gemeen hebben, is dat het stadium van standaard SEO-adviezen al voorbij is. U kent het wel: 'gebruik een H1-kop hier, zet keywords in uw tekst daar'.

Been there, done that.

Want wat komt daarna? Daarna moet er nagedacht worden over de navigatie-structuren van uw website, over de te volgen content-strategie, over het (verder) trainen van uw online marketeers, en vooral: het goed nadenken over meer complexe beslissingen als: 'reageert Google beter op techniek a of b', 'lossen we dit probleem beter op met proces x of y'.

Big site SEO

Big site SEO is erg interessant voor die bedrijven die voelen dat ze een extra push nodig hebben van een externe expert, van iemand die 24/7 met SEO bezig is, dat met veel verschillende sites doet, en dat al jaren doet. Precies dit is vaak de reden die we horen als we door bedrijven ingehuurd worden die al verder zijn met SEO, en bijvoorbeeld ook al online marketeers in dienst hebben. Onze extra, onafhankelijke, eerlijke, en goed in de markt ingevoerde visie kan zaken aanscherpen, in een ander licht zetten. Of simpelweg verder helpen.

Niet zelden spelen we daarbij de rol van de advocaat van de duivel, en worden oude technieken (die niet meer werken) overboord gegooid.

Conclusie: wij kunnen hiermee helpen

Freelance SEO is een dienst die we bieden. Neem gerust contact op (zie onder) voor meer informatie!