Diensten & oplossingen

Antwoorden voor zowel het middel als de kwaal

We helpen u bij SEO en analytics uitdagingen, en bieden een aantal vaste diensten. Hieronder ziet u welke.

Vindbaarheid & SEO

Mensen en zoekmachines als Google vragen om informatie: wij helpen met het aanbod ervan. We maken informatie vindbaar.

Interim SEO

Onze interim SEO specialisten bieden de gebruikelijke voordelen van interimmers. We zijn ervaren, nuchter, en hebben - als personen, niet als 'agency' - een bewezen track record.

Freelance SEO

Freelance SEO bij DataSpinners betekent 'big site SEO': u huurt tijdelijk een ervaren SEO specialist met een flinke dosis ervaring en technische bagage.

Firestarter

Wat is het geheim van betaalbare SEO? Je focussen op datgene wat werkt, wat snel werkt, en wat (relatief) goedkoop is om door te voeren. Laaghangend fruit dus. Dat is het uitgangspunt van onze SEO Firestarter.

Big site SEO

SEO voor grote websites, grote ambities, grote concurrentie, en grote organisaties. Dat is Big site SEO, en het is ons specialisme.

SEO migratie

Je website migreren naar een ander domein, een nieuw platform, een andere indeling ... Hoe doe je dat, zonder je verkeer uit zoekmachines te verliezen? Wij kunnen helpen!

Omni-channel analytics

Selectie van tools, management van een data project of team van data-specialisten, training-on-the-job  en omnichannel optimalisatie adviezen.

Search analytics

Search analytics ondersteunt SEO: het is SEO, maar dan gebaseerd op hypothese > onderzoek > aanbeveling > uitvoering

404-analyse

Een custom built analyse, specifiek gericht op het vinden en oplossen van 404-pagina's van je website. Waarom? De gemiddelde website gooit 5% van de omzet weg dankzij 404-pagina's. Wij helpen met het opsporen en oplossen van de fouten.